Производство, внос и търговия на работни облекла

Консултирате ли фирмите какви ЛПС трябва да изполват?

Да, нашите специалисти могат да Ви посъветват кои ЛПС са най-подходящи за Вашия вид дейност, според спецификата на работата и работния Ви процес.

Можете да се обадите на посочените телеофни на сайта ни и колегите ще Ви обърнат нужното внимание и могат да Ви посъветват и насочат към правилните ЛПС за вашата сфера на работа.

Имате ли сертификати за да гарантирате качеството на ЛПС, които предлагате?

Всички ЛПС средства, които предлагаме отговарят на актуалните европейски стандарти и директиви за ЛПС, като за всеки артикул можем да предоставим сертификат.

Изработвате ли облекла по поръчка и имате ли изискване за минимално количества?

Да, това е една от основните ни дейсности. Минималното ни количество е 30 бр., но в зависимост от артикула и поръчката, както и сезона - в някои случаи може да бъде по-малко или повече.

Къде произвеждате облеклата?

Всички индивидуални поръчки, произвеждаме в България. Останалата част от облекла на склад внасяме от Европа.

Предлагате ли брандиране на облеклата?

Да, според текстила и вида на облеклата предлагаме ситопечат, бродерия и сублимация. Нужно ни е само да ни изпратите логото на фирмата Ви във векторен формат. Имайте в предвид, че бродерия не може да се постави на всички готови изделия, но можем да поставим такава при всички индивидуални поръчки. Също така, предлагаме брандиране на ЛПС и бихме могли да брандираме всички продукти, които позволяват това.

Мога ли да закупя 1 бр. облекло?

Да, нямаме ограничения в количеството на артикулите, които подържаме на склад.