Производство, внос и търговия на работни облекла

Защо е важно да носим по-качествени и по-удобни работни обувки?

Експертите изследващи трудовия травматизъм на работното място са единодушни, че удобните и качествени обувки са първото и най-важно условие за добрата физическа кондиция на цялото тяло.

И обратното-използването дълго време на неподходящи и неудобни обувки води до хроничен травматизъм на ходилата, ставите, гръбнака, гърба и целия опорно-двигателен апарат, което влошава качеството на живот и понижава удовлетвореността на работното място.

Освен защита работните обувки трябва да осигуряват физически комфорт и да спомагат за по-здравословна среда на работа.

Повечето клиенти са склонни да купуват за свободното си време много по-скъпи и качествени обувки, които в делничен ден се носят не повече от 2-3 часа, докато за работни обувки инвестират по-малко средства. В същото време с работните прекарват по 8-9 часа, като през това време краката и тялото поемат най-голямо натоварване и напрежение.

За да бъдат краката и цялото ни тяло в по-добра кондиция, водещите производители прилагат в разработването на работни обувки всички съвременни иновации и най-качествените материали.

Ние се доверихме на португалската компания ЛАВОРО, която е еталон за качество, комфорт и екологична отговорност, съчетани с най-висок стандарт на защита.

Предлагаме да го направите и ВИЕ.

По-добрите работни обувки не са разход, а превенция на здравето!